tiistai 1. joulukuuta 2009

currykastiketta ja tattaria


oli jo hyvän aikaa teheny mieli curry-ruokaa. nyt sitte sain tämän aikaseksi. laitoin kastikkeeseen saksanpähkinöitä ja nam! tein myös wokilla lämpimän sallaatin kesäkurpitsasta, parsakaalista ja mandariinista. jostaki syystä kaali oli aika kitkerää (muuten ihan hyvä sallaatti). ostan ensi kerralla pakasteena, onnistuu varmasti!

2-3dl tattarisuurimoita
(omena)viinietikkaa
suolaa

soijasuikaleita
n. 60g saksanpähkinöitä
1prk alpron light-ruokakermaa
juustokuminaa
chilijauhetta
currya
suolaa
½tl perunajauhoja

keitä tattaria n. 15min suolasessa vesessä jossa on tilkka viinietikkaa.

turvota/pehemennä soijasuikaleita kuumassa vedessä kattilassa. lissää kerma ja pilikotut pähkinät. mausta ja suurusta perunajauhoilla. anna pulpahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti